Mi a különbség a kávépárna és a kávékapszula között?

Mindkét technológiával gyorsan jó minőségű kávét lehet készíteni, de az eljárások különbözőek. A Lollo Caffe kávépárna, kávéPOD úgy készül, hogy a frissen örőlt kávét két rétegű szűrőpapírba csomagolják és azt zárják légmentesen, míg a kávékapszula esetében egy műanyag kapszulába kerül a kávé örlemény és ezt zárják le egy alumínium fedlappal, amit később a kávéfőzőgép egy tűszúrással kiszúr, amikor főzi a kávét. 

A kávépárnés főzőgép használata esetén nem keltkezik zacc, amit el kellene takarítani, hiszen a kávé a dupla papírcsomagolás miatt nem érintkezik a kávéfőzőgép felületével. Az előretöltött káve veszteségmentes, hiszen nincs  darálás, betöltés és a gépben sem marad belőle.A kávépárna sokak szerint attól is jobb, hogy az így készült kávénak nincsen "műanyag" íze, a hagyományos kotyogós kávéhoz áll a legközelebb.

Mi az az E.S.E. POD?

Easy Serving Espresso rövidítése, a kávépárna egyik fajtájának a megnevezése, ami tulajdonképpen a könnyen elkészíthető espressot jelenti. Maga a technológia hasonló a kávékapszulák elvéhez, vagyis előre csomagolt kávé egységeket kell mindkét esetben egy szabvány kávéfőző gépbe betenni és lefőzni.

 Mik a Lollo Caffe kávépárnák, kávéPODok előnyei?

Egyértelműen a kombatibilátás az E.S.E PODok nagyon sok kávégépbe jók, ellenben a kávékapszulákkal, valamint a gyors, veszteségmentes elkészítés, a környezetbarát technológia és a gazdag ízvilág. 

dsc-3564.jpg

Kávépárna / kávéPOD-jainkat az alábbi ízekben elérhetőek: 

https://www.lollo.hu/kaveparna

Kávépárna / kávéPOD főzésére alkalmas, olasz design kávéfőzöinket:

https://www.lollo.hu/kavegep