Lollina E.S.E. Podos kávégép, a Lollo Caffé saját gyártású kompakt podos gépe, mely minden konyhában kényelmesen elfér, a letisztult dizájnnak és kék színének köszönhetően pedig igazán modern kiegészítője a lakásnak. Most ajándék 40 db kávépárnát is adunk hozzá!

Kávéházi minőség otthonodban barista tudás nélkül? A Lollina E.S.E. POD-os kávégépekkel ez is lehetséges.

Ahhoz, hogy egy jó kávét tudjunk készíteni, odafigyelésre, pontosságra és tapasztalatra van szükség. A POD-os kávéfőzők legnagyobb előnye az állandóság, hogy mindig ugyanolyan magas minőségű kávé főzhető belőle, barista tudás nélkül. Nincs szükség mérésre, tömörítésre, elég a kávépárnát behelyezni a kávéfőzőbe, mely tartalmazza a megfelelő mennyiségű előkészített, tömörített kávét, és megnyomni a gombot. Az eredmény tökéletes lefőzési idő, krémesség és ízélmény.

Ha párnás kávéfőzőt választasz a környezetet is kíméled, hiszen mindegyik kávépárna komposztálható, lebomló, ezzel is védve bolygónkat.

Legyen a mindennapok tökéletes társa a kék színű Lollina kávégép, mely a letisztult dizájnnak és kompakt méretének köszönhetően bármilyen konyha modern kiegészítője lehet. 

A Lollina E.S.E. POD-os kávéfőzőkhöz optimális kávépárnáink közül kínálatunkban mindenki biztosan megtalálja kedvenc ízvilágát, és megtapasztalhatja az igazi olasz kávéélményt otthonában. A kávégépek kompatibilisek más gyártók által készített kávépárnákkal is. 

Tulajdonságok:

Méretek: Szélesség 19cm; Hosszúság 27cm; Magasság 27cm; Súlya kb. 5 kg
Nyomás: 15 bar
Elérhető színek: Fekete, Fehér, Piros, Kék, Inox