A Lollo Caffé NERO Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszulája ízekkel és energiával teli olasz kávékeverék, a testes, erős és intenzív kávé kedvelőinek.

Kóstold meg a valódi szenvedélyes ízvilágú olasz kávét Nápolyból!

A Lollo Caffe NERO Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulában különleges aromájú, válogatott kávébabok tökéletes keverékét találod. Ellenállhatatlan, krémes esszencia - ébresztő az érzékeknek és a léleknek, intenzív utóízzel társítva. Ha szereted a kávé intenzív, erős ízét, ez lesz a jó választás számodra.

A kávé összetétele 80% Robusta, 20% Arabica. Az így kapott blendben az Arabica biztosítja a kellemes ízvilágot, a Robusta pedig megfűszerezi testességével. A robustát jelentős arányban tartalmazó erőteljes karakterű Lollo Caffé NERO különösen a tejeskávék esetén számít rendkívül ízletes választásnak.

Válaszd a Lollo Caffe NERO-t a reggelek tökéletes társának. Intenzív, erőteljes ízvilágú mégis kellemes utóízzel minden biztosított a tökéletes napkezdéshez. A dohány, a kakaó és a fűszerek ízjegyei teszik ellenálhatatlanná a keveréket.

A Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszuláink előnye az egyszerű használattal párosuló egyenletesen kiváló minőség. Míg egy kézzel főzött kávé a környezettől és a kezeléstől függően mindig egy kicsit más lesz, a kapszulás kávé minden egyes csészéje tökéletesen egyforma minőséget kínál.

Tulajdonságok:

Lollo Caffe NERO Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszula (20% Arabica 80% Robusta)

Nettó töltősúly: 7,5 g