Lollo Caffé ORO Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszula, 1 db

150 Ft
db
Raktáron
Intenzitás 7
Aroma 9
Testesség 8
Utóíz érzet 9

A Lollo Caffe ORO Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszulája lágyan krémes és könnyű utóízzel azoknak is tökéletes választás, akik nem szeretik a kávé erős ízét.

 

Kóstold meg a valódi szenvedélyes ízvilágú olasz kávét Nápolyból! A Lollo Caffe ORO Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszulákba nagyon kellemes, bársonyos blend került, amely bársonyosságát a keverékben található nagy Arabica hányadának köszönheti. Ez a tökéletes mindennapi kávé, amelyet bármikor fogyaszthatunk, amikor csak kedvünk támad hozzá. Elsősorban azok számára ajánlott, akik nem kedvelik a kávé savasságát és gyümölcsösségét.

 

A kávé összetétele 30% Robusta, 70% Arabica. A nagyobb arányú Arabica tartalom értékes és összetéveszthetetlen aromát, a megfelelő mennyiségű Robusta szemekkel keverve, gazdag ízvilágot ad az eszpresszónak. Az Arabica kávéknak két fontos jellegzetességük van, kisebb a koffeintartalmuk és gazdagabb az ízviláguk a Robusta-hoz képest. A tiszta Arabica termőhelytől, a kávészemek feldolgozási módjától és a pörköléstől függően sokféle aromával ajándékoznak meg bennünket.

 

Az olasz kávék különlegessége az elkészítésben rejlik: a kávépörkölés és a kávébab őrlésének művészetében. A kakaó, a dohány és a fűszerek ízjegyei teszik még különlegesebbé a keveréket. A dél-olaszországi pörkölésű kávészemek visszaadják egy csésze kávé elfogyasztásával a nápolyi élmények hangulatát. Dolce Vita kalandra fel!

 

A frissen őrölt kávét az őrlés után azonnal a vákuumcsomagolt, fénytől és levegőtől védett kapszulákba töltik. Így aromájuk tökéletes, pontosan úgy, mint a frissen őrölt kávé esetében. A Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszuláink előnye az egyszerű használattal párosuló egyenletesen kiváló minőség. Míg egy kézzel főzött kávé a környezettől és a kezeléstől függően mindig egy kicsit más lesz, a kapszulás kávé minden egyes csészéje tökéletesen egyforma minőséget kínál.

Tulajdonságok:

ORO Lollo Caffe Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszula (70% Arabica 30% Robusta)

Nettó töltősúly: 5,5 g

 
Hasonló termékek